Hemförsäkring hos Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är ett otroligt populärt försäkringsbolag, eftersom de erbjuder både bra och prisvärda försäkringar, samt har en stor försäkringsaktör bakom sig. Många väljer därför att skaffa olika försäkringar hos Moderna Försäkringar, och en av deras mest populära försäkringar är deras hemförsäkring. I denna artikel kommer vi att berätta lite mer om att ha hemförsäkring hos Moderna Försäkringar, så att var och en kan avgöra om detta är något som passar dem.

För det första bör du vara medveten om att en hemförsäkring hos Moderna Försäkringar endast passar dig som bor i en hyresrätt eller bostadsrätt. Du som bor i hus eller villa bör därför inte ens överväga denna hemförsäkring. För det andra bör man vara medveten om att försäkringen är mycket förmånligt prissatt, och hör till de billigaste på marknaden. Den exakta försäkringspremien varierar dock beroende på vem som skaffar en hemförsäkring hos Moderna Försäkringar, så för att få ett exakt pris för just din hemförsäkring, bör du gå in på deras hemsida och beräkna premien där. Detta går på endast några sekunder, och är med andra ord inte alls tidskrävande.

Här tecknar du en hemförsäkring online hos Moderna Försäkringar:

Moderna Försäkringar

  • Prisvärd villaförsäkring.
  • Generösa villkor.
  • Tryggt försäkringsbolag.

Räkna ut pris

En fördel med hemförsäkringen som Moderna Försäkringar erbjuder är även att lösöret som försäkras kan anges av dig själv, vilket är svårare att åstadkomma hos en del andra försäkringsbolag. Därför är det lättare att säkerställa att man verkligen är helt rätt försäkrad hos dem, i jämförelse med en del andra försäkringsbolag.

Moderna Försäkringar

Tilläggsförsäkringar

Utöver det grundskydd som en vanlig hemförsäkring hos Moderna Försäkringar ger dig, finns även möjligheten att teckna en rad olika tilläggsförsäkringar till den. Detta kan vara en så kallad drulleförsäkring, en extra försäkring för den som bor i bostadsrätt, en utökad reseförsäkring, en golfförsäkring och så vidare. Upptäcker du luckor i det försäkringsskydd som den vanliga hemförsäkringen ger dig, rekommenderar vi dig därför att ta en titt på dessa tilläggsförsäkringar. De finns alla beskrivna på Moderna Försäkringars hemsida, där du även hittar de fullständiga villkoren för den grundläggande hemförsäkringen. Att läsa igenom dessa villkor i sin helhet är för övrigt något vi verkligen rekommenderar för alla som funderar på att ta denna försäkring, innan man tecknar den.