Hemförsäkring hos Gjensidige

Det norska försäkringsbolaget Gjensidige, som även börjar få allt fler kunder i Sverige, blir allt mer populärt, och en av deras mest populära försäkringar är deras hemförsäkring. Om du är en av dem som funderar på att skaffa en hemförsäkring hos Gjensidige, bör du dock veta vissa saker om denna försäkring. I denna artikel har vi samlat de viktigaste av dem.

Vem kan teckna hemförsäkring hos Gjensidige?

Denna försäkring kan tecknas av alla som bor i hyresrätt eller bostadsrätt. Försäkringen passar dock inte dig som bor i eget hus eller villa. Man behöver inte vara kund hos Gjensidige sedan innan för att få teckna försäkringen.

Vad omfattar försäkringen?

För att läsa om hela försäkringens omfattning, bör du gå in på Gjensidiges hemsida, där du kan läsa om detta i detalj. Men i korthet kan vi berätta att försäkringen täcker:
Skador på lös egendom
Ett rättskydd
Ett egendomsskydd
Ansvarsförsäkring
Överfallskydd
Olika merutgifter som kan tillkomma när man behöver utnyttja hemförsäkringen
Reseskydd

Kan man teckna tilläggsförsäkringar till en hemförsäkring hos Gjensidige?

Ja, den möjligheten finns. Några av de tilläggsförsäkringar som erbjuds är:

  • Allriskförsäkring, även kallad drulleförsäkring
  • Ett utökat reseskydd
  • Olycksfallsförsäkring
  • Golfförsäkring
  • Småbåtsförsäkring.

Vad gör att Gjensidige är att rekommendera över andra försäkringsbolag som erbjuder hemförsäkringar?
Det är främst deras förmånliga priser samt deras professionella kundtjänst, som man som kund får ett mycket bra bemötande av. Även själva försäkringsprodukten är dock förstås bra!
Dessutom får man bra rabatter om man samlar flera försäkringar hos dem, så ska du skaffa andra försäkringar samtidigt, är Gjensidige verkligen att rekommendera för dig!